Sammenligning af CME og CBOE Bitcoin futures priser og likviditet

Og nyheden ville have sendt prisen skyhøje. Dow, en amerikansk fondsforvalter, tilføjede, at han har svært ved at tro på den institutionelle adoptionsfortælling, når CBOE snusker om sine kryptoambitioner. I en tale med Bloomberg afslørede Cboe-talskvinde Suzanne Cosgrove, at virksomheden ikke har planer om at frigive et nyt produkt til handel med cryptocurrency på dette tidspunkt, hvilket bekræfter lukningen af ​​sit bitcoin futures-marked, der blev annonceret i marts. For fuldt ud at forberede sig på en sådan storstilet lancering, ville disse enheder skulle akkumulere bitcoin over en lang periode. En af dem var CME-gruppen, en Chicago-baseret rival af Cboe. Børsnoterede noter (ETN'er) er i modsætning til futures mere tilgængelige for den gennemsnitlige investor på grund af deres lave barriere for indrejse, sagde han. På det tidspunkt, hvor kontrakterne blev lanceret, forudsagde Chris Concannon, den daværende præsident og Chief Operating Officer for Cboe Global Markets, at derivaterne ville være revolutionerende for den traditionelle finanssfære og ville øge cryptocurrency accept betydeligt:

Ikke nødvendigvis - i virkeligheden sagde en rapport fra Commodity Futures Trading Commission, at erhvervsdrivende indtog 14 procent mere bearish 'korte' positioner i CME bitcoin futures i sidste uge, end de gjorde bullish 'lange' positioner. Ifølge en nylig tweet fra den fremtrædende cryptocurrency-investor “I Am Nomad” har Chicago Mercantile Exchange (CME) gjort det meget bedre i Bitcoin-branchen end sin modpart og rival. Med BTC's nuværende skub over kr4000 antyder mange kryptoanalytikere, at Bitcoin faktisk kan have fundet sin bund. Mens de af os i Amerika normalt tjekker COMEX-prisen, når vi ser på den aktuelle pris på guld, kan der muligvis være endnu mere til historien:

 • På Cboe-futuresbørsen svarer en kontraktsenhed til 1 Bitcoin, mens en CME-koncernbørs svarer til 1 Bitcoins.
 • Som nævnt vil Baakt tilbyde fysiske futures, planlagt til lancering i januar 2019.
 • Det vil give institutionelle investorer, der for det meste har holdt sig væk fra cryptocurrency, mulighed for at tage positioner, der satser for eller afdække mod dens prisbevægelser.
 • Til sammenligning havde Cboe Volatility Index (VIX) futures, børsens mest populære futureskontrakt, åben interesse på 370.354 kontrakter torsdag.
 • Prisen stiger derefter umiddelbart efter udløbet, da de frie markedskræfter igen griber fat.
 • 5 millioner papir BTC - wow.
 • Aktuelt noterede XBT-futurekontrakter forbliver tilgængelige for handel.

Læsere ved uden tvivl, at kryptos i en masse er nede 70 procent eller mere fra deres toppe. Kort ------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ----------------: CME Globex og CME ClearPort: Ifølge en frigivelse fra Cboe Futures Exchange (CFE) fortsætter de med at vurdere deres digitale aktivstrategi for fremtiden: I modsætning til hvad skeptikerne mener, afskriver fjernelse af bitcoin futures-produkter ikke bitcoin's værdi én bit.

 • I en erklæring, der blev offentliggjort i sidste uge, har Chicago Board of Options Exchange (Cboe) annonceret, at det vil stoppe med at notere bitcoin futures-kontrakter i marts 2019.
 • Vores blanding af traditionelle og innovative produkter imødekommer både institutionelle og private investorers behov.

FinBox rejser før-serien en runde ledet af Arali Ventures

Cboe lancerede den første bitcoin future i december 2019, efterfulgt kort derefter af den overkonkurrerende rival CME Group. Kortvarige stævninger fulgte hver udløbsdato. Foretag din markedsundersøgelse, før du investerer i cryptocurrencies.

Men der er bestemt nogle store ting, der sker, når det kommer til, hvordan bitcoin futures påvirker priserne. Foto via Pexels. I CBOE's tilfælde udløses handelsstop med 10% (i to minutter) og 20% ​​(i fem minutter) af de daglige prisgrænser. Securities and Exchange Commission (SEC) til godkendelse af flere Bitcoin ETF'er, hvoraf ingen er godkendt. Dette betyder, at efter det sidste aktuelt handlede futures udløber i juni, vil dette marked i det væsentlige stoppe ved Cboe Futures Exchange (CFE), i det mindste indtil nye futures bliver noteret. I modsætning hertil afregnes Bakkt's kommende BTC-futures i Bitcoin, hvilket giver et derivat, der er meget tættere korreleret med selve Bitcoin-markedet.

I mellemtiden beslutter en bearish handelsmand at skyde to futurekontrakter for kr6.200.

Artikler

Aktive bitcoin-kontrakter vil fortsat være tilgængelige for handel, skønt de resterende udløber i juni. Hvad synes du om Cboes beslutning om at stoppe bitcoin futures-kontrakter? Et flyselskab vil sandsynligvis ikke få en kort position i råolie, da faldende priser er til gavn for bundlinjen.

Først så det ud til, at prisstigningen var en "død kattspring" - en kort stigning før et fald til en ny lav. Da den generelle teori er, at de smartere institutionelle penge går ind på Bitcoin futures-markedet, vil investorer i Bitcoin se på futuresmarkedet som en guide til den fremtidige retning af Bitcoin, baseret på information tilgængelig på markedet. På et passende tidspunkt kunne den erhvervsdrivende derefter likvidere deres bitcoins og forårsage et fald i priserne. Men da derivaterne blev afregnet i USD, er mange kommentatorer bullish på nyhederne.

Således bør lukningen af ​​CBOE's kontrakt ikke fastgøres til en "fald" af den institutionelle interesse, men snarere et sammenbrud i interessen for CBOEs marked især. Hjælp, og du arbejder på dine vilkår. Produkter handles i en altelektronisk open access-model med dedikerede markeds beslutningstagere og forhandlere, der leverer likviditet i hver opført kontrakt. (GS) sagde tidligt sidste år, at det planlægger et Bitcoin-skrivebord, men det er ikke lanceret, sagde WSJ. Futures på CME Group børsen debuterede otte dage senere. Abonner på GSB-nyhedsbrevet for en mere dybdegående analyse af markedet for cryptocurrency og ædle metaller.

Resultatet vil være en stabil vækst i BTC/USD markedskapital.

Relateret Læsning

Den mindskende efterspørgsel efter produktet er sandsynligvis mest bekymrende. VIX skød op over 26% på en enkelt dag. Eksperter mistænker, at denne kendsgerning kan have gjort CMEs Bitcoin-kontrakter mere attraktive for investorer, da de giver den vitale volumenforøgelse, den har brug for for at bevare dominansen - trods det langsomme 2019-marked. Storyline, hans mål er en stabil vækst med lave uafgjort. Der tages korte positioner for at sikre en pris nu for at beskytte hedger mod faldende priser i fremtiden, mens lange positioner beskytter mod stigende priser i fremtiden. Dette kommer efterhånden som depotoptioner er blevet mere robuste, hvilket markant reducerer behovet for at handle futurekontrakter gennem børser som CBOE. Virtuelle valutaer byttes undertiden mod U. Imidlertid står Cboes beslutning muligvis ikke for meget, hvis kommende platforme, ErisX og Bakkt snart lanceres. Øget appetit på lavere priser ville se, at værdien af ​​Bitcoin futures-kontrakter falder, hvilket sandsynligvis vil føre til prisfald i Bitcoin selv.

I modsætning til investorer eller virksomheder, der ønsker at afdække eksponeringer, vil spekulanter se på at drage fordel af prissvingningerne i en aktivklasse uden faktisk at have en fysisk eksponering for den aktuelle aktivklasse. Han er dobbeltuddannet fra University of Memphis med en BBA ('92) og en MS ('94) i finans og har også modtaget en kandidatcertifikat i finansieringsteknik fra Illinois Tech ('03). Sammenfattende bruger professionelle forhandlere gearede futureskontrakter til at manipulere priser og overskud i hovedbunden fra intetanende detailinvestorer.

Medicine From The Sky: WEF's Drone Delivery India-pilot, der begynder i 2020

For CME Group Bitcoin futures stilles handel til rådighed på CME Groups eget sted, mens CME Group også giver en liste over mæglere og blokerende likviditetsudbydere for dem, der ønsker at udføre blokfag eller leder efter en formidler. Kryptoprodukter forbliver en elegant og rodet affære. Overalt i midten er det bare støj og konsolidering. Her er et par eksempler: CME bitcoin futures 'gennemsnitlige volumen på 30 dage er mere end fire gange større end Cboes. Mens store handelsfirmaer og bitcoin miner'ere forventes at være de største aktører inden for bitcoin futures, kan detailinvestorer også drage fordel af dens volatilitet ved at bruge futures.

 • Bitcoin-priser har hidtil varieret mellem forskellige børser på grund af forskelle i handelsvolumen og likviditet.
 • Det er ikke at sige, at kryptomarkedet ikke har prøvet at tilbyde yderligere børsnoterede produkter, der er rettet mod mor-og-pop-investorer.

Bitcoin's Deinstitutionization Er En Myte

”I løbet af de næste 10 år tror vi, at cryptocurrency-markedet eksploderer med hensyn til de aktiver, de berører, de valutaer, de involverer,” sagde han. Futures-kontrakter oprettes baseret på efterspørgsel og oprettes ikke automatisk på markedet, hvor to parter involveres, hvor den ene part længe går på en aktivklasse, mens den anden går kort. En nøgen kort er simpelthen en kontrakt, der giver en institution mulighed for at placere en salgsordre for et bestemt aktiv uden at have noget ejerskab af aktivet. Generelt forklarer den skarpe forskel mellem Cboe og CME, hvorfor førstnævnte måtte kalde op. ) online-undersøgelsesjob: hvordan tjener jeg penge på undersøgelser? - metode - 3. Tekniske analyseværktøjer, platformen tillader social handel, a. Din status bliver gennemgået af vores moderatorer. I modsætning hertil afviklede CME 90 millioner dollars, mere end 11 gange Cboes daglige volumen. Vælg en vare hvede majs sojabønner sojabønne måltider sojabønneolie havre ru ris hård rød hvede forår hvede canola råolie WTI ULSD NY Havn Benzin RBOB Naturgas Råolie Brent Ethanol Guld Sølv Høj kvalitet Kobber Platin Palladium Levende kvæg Feeder Kvæg Mager Hogs Klasse III Mælk bomuld #2 Orange Juice Kaffesukker #11 Cocoa Lumber S&P 500 E-Mini Nasdaq 100 E-Mini Dow Indu E-Mini Russell 2019 E-Mini S&P Midcap E-Mini S&P 500 VIX S&P GSCI Bitcoin Futures U.

Gå Ikke Glip Af Noget!

Tror du fjernelsen af ​​kontantafviklede bitcoin futures vil have en positiv effekt på markedet? Læsere bør ikke betragte erklæringer fra forfatteren som formelle henstillinger og bør konsultere deres økonomiske rådgiver, inden de træffer investeringsbeslutninger. Selskab, det er dejligt at få nogen til at hjælpe mig med opgaver i løbet af ugen og holde bloggen på sporet. For institutionelle investorer kan dette være mindre af et emne, men for en detailinvestor er det en minimumsmargin på kr33.250 baseret på en Bitcoin-værdi på kr19.000 på CME Group-børsen sammenlignet med en margin på kr7.600 på Cboe-børsen, forudsat at en investor leder efter den mindste størrelse kontrakt. Selvom der kun er begrænset bevis for at indikere, at BTC manipuleres på en måde, der ligner guld, gør CME- og CBOE-futuresmarkederne i det mindste cannibaliserer efterspørgslen efter faktisk mønt. De har langt mere tålmodighed og en langt længere vision end den gennemsnitlige detailhandler, der køber kr50 bitcoin på Coinbase. I øjeblikket konkurrerer CBOEs Bitcoin futures-kontrakt "XBT" med "BTC" futures-kontrakt fra rivaliserende futuresderivaterbørsoperatør Chicago Mercantile Exchange (CME).

 • Nu handler bitcoin til omkring kr3.880.
 • På den anden side så CMEs bitcoin futures et rekordhøjt volumen på næsten 5 milliarder dollars i juli 2019 og har konsekvent vist sig at være mere populær blandt de handlende, især i de seneste måneder.
 • Synspunkter og udtalelser, der er udtrykt i denne artikel, er forfatterne og repræsenterer ikke aktiernes synspunkter.
 • I mellemtiden synes Bitcoin-dille at være ustoppelig, siger Google-søgetendenserne.

Goldman Beefs Up Marcus Besparelser

I en erklæring, der blev offentliggjort i sidste uge, har Chicago Board of Options Exchange (Cboe) annonceret, at det vil stoppe med at notere bitcoin futures-kontrakter i marts 2019. 5 milliarder (begge månedlige talier er godt væk fra de tidligere toppe, ifølge rapporter, der nævner disse tal som årlige lav). Markedsordrer, det hele kommer ned på din strategi og hvad du prøver at opnå. Hvordan kan jeg handle bitcoin futures hos TD Ameritrade? Med andre ord kræver disse typer af futures kontrakter ejerskab af et reelt aktiv.

Vi censurerer ikke af politiske grunde. I dette eksempel ville flyselskabet indtage en lang position, mens den part, der er forpligtet til at levere råolien, vil indtage en kort position, da de er sælgeren, mens flyselskabet er køberen. Billede med tilladelse fra Cboe. For det første er det vigtigt at vide, hvad futures er. Lad os se på krypto-anliggender i denne uge. 5 gange højere end kravene til valutamarginen og kan ændres uden varsel. Vil CME og andre følge efter?

Fra gulvet i NY Comic Con 2019: Er tegneserier en god investering?

Hvad er din følelse af Bitcoin Futures CBOE? XBT-kontrakter er kun for en bitcoin hver, mens CME BTC-kontrakter er på fem bitcoin hver. Securities and Exchange Commission (SEC) har afvist eller forsinket flere Bitcoin ETF-forslag fra forskellige investeringsselskaber, hvilket får mange til at spekulere på, om SEC simpelthen spiller hardball eller er virkelig utilfreds med aktuelle forslag.

Billeder med tilladelse fra Shutterstock og Tradeblock. For øjeblikket har markederne brug for lidt mere for at få dem i gang. Dette var et fald på næsten kr700 på under 24 timer på månedens højeste volumen.

Cboe var ikke den eneste udveksling, der forsøgte at udnytte bitcoin-vanviddet. Interaktiv investor-aktiehåndteringskonto *, med dette eksempel sætter vi dig foran den første psykologiske situation, du vil møde, når du beslutter at handle med rigtige penge. Der er selvfølgelig ikke noget "fysisk", der skal udveksles i dette tilfælde. Alle disse tjenester tillader institutioner at erhverve faktisk bitcoin.

Cirka to og en halv uge efter, at markederne var lukket, sprang prisen på Bitcoin fra omkring kr4100 til kr4800.

Marked, Der Blev Lanceret Med Fanfare I 2019, Afvikles, Når Den Sidste Kontrakt Udløber I Juni

I løbet af denne uge indtil videre guld med mindre end 2%, et mildt skridt i forbindelse med den globale uro på markedet. Virksomheder som Bakkt, Nasdaq, ErisX og CoinFLEX er indstillet til at introducere deres bitcoin-handelsplatforme i 2019. Og måske lidt fare. Når man ser på de nylige markedstendenser gennem dette objektiv, dukker der nogle interessante detaljer op. Vær fuldt informeret om de risici og omkostninger, der er forbundet med handel med de finansielle markeder, det er en af ​​de mest risikofyldte investeringsformer. I modsætning hertil planlægger kommende og kommende konkurrenter Bakkt og ErisX at tilbyde fysisk afviklede futuresaftaler, hvor ægte bitcoin leveres til køberen. Mainstream-medier maler dette som en noget patetisk adieu til det engang opdukkende, men nu mislykkede ture, der er cryptocurrency-markedet. Som nævnt ovenfor er kontraktstørrelser mellem de 2 børser forskellige, med den mindste kontraktstørrelse på CME Group børsen 5 Bitcoins sammenlignet med 1 Bitcoin på Cboe-børsen.

Silver17.60-0.08 (-0,43%)
”[Cboe] vurderer sin tilgang til, hvordan den planlægger at fortsætte med at tilbyde digitale aktivederivater til handel, men vi har ikke noget nyt at annoncere på dette tidspunkt,” sagde Cosgrove.

Som et resultat tjener tyrehandleren en gevinst på kr1.000, hvilket bringer slutbeløbet til kr7.200. I bare de sidste flere måneder er følgende store institutionelle investeringsplatforme blevet til: Alle udtalelser, der udtrykkes af Jim Preissler, er udelukkende hans meninger og afspejler ikke udtalelser fra Forbes, Forbes CryptoMarkets, deres moderselskab eller tilknyttede selskaber. Opbygning af likviditet i det underliggende produkt blev også set som et afgørende skridt til at få godkendelse af en børsnoteret fond med Bitcoin. Hvis man antager, at størstedelen af ​​dem, der ejer kontrakterne, vælger at holde de fleste af deres gevinster i crypto, vil disse gevinster være kumulative. XBTs faldende mængder er sandsynligt, hvorfor CBOE besluttede at give afkald på markedet til CME, skønt der ikke blev givet nogen officiel grund.

Omfanget af Trumps Ukraine-ordning kommer i fokus, når nye rapporter kommer frem
På pressetidspunktet er værdien af ​​BTC imidlertid ikke engang halvdelen af ​​det, det handlede i december 2019 (hvilket var næsten 20 dollars. USD).

Chicago-baserede CBOE introducerede bitcoin futures i december 2019 under en opkørsel i cryptocurrency priser. På aktiemarkederne kommer det som en lille overraskelse, at futuresbørser er gået fremad med at tilbyde investorer mulighed for Bitcoin futures-kontrakter. Det vil være interessant at se, hvordan de fysiske bitcoin-afviklede produkter især vil påvirke bitcoin-prisen 00, når de går live. Når du er godkendt til at handle futures, har du stadig brug for adgang til/BTC for at tilføje bitcoin-handel til din konto. Det modsatte er også muligt, hvor vekslingen finansierer den konto, hvor investoren har marginer ud over det krævede beløb.

Rapporter Nyheder

“Vi spurgte den nominelle handel med bitcoin futures på både CME og Cboe siden december 2019. Find ud af mere. Det var den første store platform, der gjorde det, før Chicago Mercantile Exchange (CME) fulgte efter. (28 UTC den 15. marts) handler Bitcoin ifølge CryptoCompare i øjeblikket for kr3,889, op 0. For at lære mere eller ændre/forhindre brugen af ​​cookies, se vores Cookiepolitik og Politik til beskyttelse af personlige oplysninger. Se nu på prisaktionen i november for bitcoin. Det betyder, at intet vil ske i denne lukning af regeringen.