Bør du handle gratis med Revolut? - Hvilken? Nyheder

Ligesom gennemsnitskurs for dollar koster, "at købe tredjedele" hjælper dig med at undgå den moralsk knusende oplevelse af uheldige resultater lige ud af porten. Forbind dig med succesrige online aktiehandlere. Eller kr1 million eller mere? På aktiemarkedet er der en sælger for hver køber.

 • 95 provision gælder for online U.
 • Denne vejledning er lang, fordi pennystocking er en kompleks form for sikkerhed.
 • 75 (11. juli, 2019), Apple har en markedsandel på kr937.

Vi anbefaler, at du har en langsigtet investeringsplan, der supplerer dine daglige handler. Det er klart, at det er vigtigt at forbedre dine adgangskompetencer. Indsend en ordre fra Alibaba (ordreoplysningerne er automatisk udfyldt). Usikre priser: Den kortsigtede udsving på aktiemarkedet påvirker ikke deres handelsbeslutninger væsentligt.

En af mine foretrukne bogserier er Market Wizards af Jack Schwager. Er jeg villig til at arbejde hårdt for at få succes med handel med Penny Stocks? På eftertidsmarkedet kan du på den anden side kun se priser fra et sted, og disse afspejler muligvis ikke de priser, der vises i andre elektroniske handelssystemer med samme sikkerhed. Disse gratis handelssimulatorer giver dig muligheden for at lære, før du sætter rigtige penge på linjen. Er købere eller sælgere klart ansvarlige? De to typer aktiehandlere Efter interviewene indså jeg, at ikke alle individuelle aktieinvestorer er begejstrede for den type service, vi lovede.

Selv om handel i de udvidede sessioner ikke er for enhver, er det bestemt for disse handlende, der forstår både de potentielle risici og muligheder, en mulighed for at udforske. Før du investerer i en bestand, skal du lave dit hjemmearbejde. Tilsvarende, hvis bestanden skyder højere i pris, vinder du også, fordi du stadig har halvdelen af ​​din oprindelige position. Indekser er ikke administreret. Aktiens pris bevæger sig i en retning - op eller ned - med regelmæssige, men korte ændringer i retning, der hurtigt vendes. Det skulle du heller ikke. Lysestager giver en rå analyse af prishandlingen. Før du handler med optioner, skal du læse.

 • Overvej det ikke, hvis du har begrænset tid til overs.
 • Bull/Bullish - Hvis du tager en bullish position dagshandel, forventer du, at bestanden vil stige.
 • Ellers kan du gå glip af en endnu bedre mulighed på markedet.

Mere I Priser Og Diagrammer

De tilbyder en anden metode til handel og kan spille en rolle i enhver dagshandels daglige portefølje. Du ønsker dog ikke et diagram, der ser for rent ud. Mange succesrige dagsforhandlere risikerer mindre end 1% til 2% af deres konto pr. Handel. Hvis du vinder mindre end 50% af tiden, skal vinderne i gennemsnit være større end tabere. TradeWise og tredjeparts nyhedsbrevanbefalinger kan ikke udføres i IRA'er gennem Autotrade-tjenesten. ”At have en indsats i alle de spillere, der giver mønster i din analyse, betyder, at du ikke vil gå glip af, hvis en starter, og du kan bruge gevinster fra den vinder til at udligne eventuelle tab. Alle, der ønsker at tjene penge på Penny Stocks-markedet, kan drage fordel af denne vejledning.

 • Revolts nul-provision-aktiehandelfunktion er nu tilgængelig for alle kunder, hvilket giver flere mennesker muligheden for at dable gratis på aktiemarkedet.
 • Jeg lærer dig, hvordan du gør det samme.
 • 95 og kr10 pr. Handel.
 • Hvis du hopper på båndvognen, betyder det mere overskud for dem.
 • Det er let at læse bevægelse i et lysestage-diagram baseret på, om "vægerne" er sort, hvid eller rød.

Relateret Indhold

Hvis du køber en bog "hvordan man handler med aktier", springer du over til indgangssignalkapitlet. Dette er min foretrukne type kort. Hvis du tjener kr1000 en handel, men mister den (eller mere) den næste, er du ikke bedre stillet. Hvad synes vores brugere om dem nu? De finansielle markeder er som noget andet i livet: Dette er, når et selskab sælger et fast antal aktier til markedet for at skaffe kapital. Platform, crypto-derivater blev naturligvis opdaget som en interessant tilføjelse til cryptocurrency-børser først - sandsynligvis som individuelle kontrakter mellem interesserede investorer på disse børser. De fleste kabel- og endda satellitudbydere vil tilbyde dig nok båndbredde til at oprette forbindelse til udvekslingerne.

Selvom du altid kan skifte mening, er nøglen at finde en stil der passer. 11 (Bonus) - Tilmeld dig vores gratis søndagsbørsgenvindinger! Bestil vores på A1 Aktievalg har sammensat praktisk rådgivende råd om aktieinvestering til vores medlemmer.

En stor fordel ved aktiehandel ligger i det faktum, at selve spillet varer en levetid. Online mæglere TD Ameritrade og E * TRADE tilbyder begge virtuel handel til at øve køb og salg af aktier. Store spandepenge investeres mere konservativt og i positioner med længere varighed. Opret en kontantkonto, ikke en marginkonto, som en begynder. Overvej, hvad slags online aktiehandel du vil gøre. Men at tro på, at markedet kan times og lære, hvordan det skal ske, er to forskellige ting.

Forenkle Din Søgning Efter Investeringer

Dagshandel fik et dårligt omdømme i 1990'erne, da mange begyndere begyndte at handle i dag, hvor de hoppede over på de nye online handelsplatforme uden at anvende testede strategier for aktiehandel. Du kan ikke investere Penny Stocks uden at fejle på et tidspunkt. ZacksTrade godkender eller vedtager ikke nogen særlig investeringsstrategi, nogen analytikerudtalelse/-vurdering/-rapport eller nogen tilgang til evaluering af individuelle værdipapirer. Betaling pumpen, vær ikke sky. Bliv god til at tjene penge på et marked/sikkerhed, før du forgrener dig. Faktisk krediteres John Bogle med at oprette den første indeksfond. Det er ikke min idé om en sund handelsstrategi. Der er dog flere forskelle mellem regelmæssig session og efter handel.

Dette gebyr opkræves månedligt i forvejen. For at beregne, hvor mange aktier vi har råd til, skal du blot tage det samlede kontantbeløb, der aktuelt er på kontoen og dele det, købe aktiens sidste pris. Hvad er dine forventninger? Som Online Trading Academy instruktører påpege, dette gør det muligt at ”tabe små og vinde stort” og komme ud foran, selvom du har tab på mange af dine handler. Dette er normalt en langsigtet investeringsplan og for langsom til daglig brug.

Grundlæggende Om Markedet:

Gæt dig ikke andet, men lær af erfaringerne. At købe en kurv med lagre fjerner presset fra at vælge ”den ene. 30+ års erfaring med dagshandel - uden store ulemper - hvilket gør mit råd til dagshandel til et snit over resten.

Hver dag erhvervsdrivende har tab, så ikke spark dig selv, når lejlighedsvis handel ikke går din vej, især hvis du er nybegynder. Du behøver dog ikke være på handelsrummet for at drage fordel af aktiemarkedet - især hvis du er interesseret i at handle med ørebeholdninger. Hvad er handel efter timer? Dette er et mål for, hvor mange gange en aktie købes og sælges i en given periode - mest kendt som den gennemsnitlige daglige handelsvolumen. Deltagelse i denne undersøgelse blev betalt af Merrill Lynch. Ja, du mister penge, men det er en del af processen.

Specielle renter aktievalg
Mange mennesker - også dem, der læser hele denne guide - følger ikke mine råd.

Handelsstrategier

Der er normalt et kort tidsvindue, før tingene spreder sig. Vær den første til at vide, hvornår Twitter kan påvirke aktiekursen. Trader AI overvåger kontinuerligt Donald Trumps Twitter-feeds og fanger dem, der kan have indflydelse på aktiekursen. De kan endda være i fare for at gå ud af drift. Vores mål er at give enhver amatør tip, tricks og ideer om aktiemarkedet. Når mister handler kommer - og det vil de - tager den erhvervsdrivende kun et skridt tilbage og sletter ikke alt, hvad der er gjort forud. Undersøgelser viser, at 9 ud af 10 investorer mener, at deres chancer for at vinde er "over gennemsnittet", men at mere end 80% af dem faktisk mister penge.

Nogle investorer kan synes at se eller observere fagfolk på markedet for at være mere fordelagtige end at prøve at anvende nyligt indlærte lektioner selv. 35 milliarder er tilgængelige til handel (også kendt som ”float”). Dagshandel er et job, ikke en hobby eller en forbipasserende tidsfordriv. Så du vil arbejde fuldtids hjemmefra og have en uafhængig handelslivsstil?

Som med al handel er der risici, herunder risiko for investeringstab, ved at handle via Autotrade afhængigt af den type handel, du udfører.

I Tilfælde Af At Du Gik Glip Af Det

Kommission-fri aktiehandelsplatforme, såsom Revolut, kan tjene som en grundlæggende introduktion til en verden af ​​aktieplukning for folk, der er ivrige efter at lette investeringer. Håndjern, det er sandt, at enhver, der kom ind i Bitcoin under tidligere bølger og ikke solgte, har svært ved nogensinde at tjene et sted i nærheden af ​​det samme overskud som de tidlige adoptører. Hvis det er tilfældet, udføres handelen, hvis ikke, udfyldes ordren ikke. Takket være gensidige fonde og ETF'er kan vi simpelthen købe en enkelt sikkerhed, der besidder aktier i alle 505 virksomheder.

Det er noget de fleste ikke kan gøre, og derfor er du på jagt efter bestandstips. Beslutningen om at handle efter timer afhænger naturligvis af dine investeringsmål, handelsstil og risikotolerance. I den ordinære session er de tilbud, du ser, konsolideret og repræsenterer de bedste tilgængelige priser på tværs af alle handelssteder. Ha altid en exit-strategi. Dette gør det muligt for erhvervsdrivende bedre at forstå, hvordan bestemte handelsmetoder kan fungere i fremtiden.

Det tager tid og kræfter at få succes med det. Nedenstående strategier leverer afprøvede regler og strategier for investering i aktiemarkedet. Store handlende ser mere end det åbenlyse. For at blive en stor erhvervsdrivende skal du undgå disse 12 handelsfejl. Et andet voksende område af interesse i dagshandelsverdenen er digital valuta.

Tendenser I Markeder

ETF'er handler som aktier, hvilket betyder, at du kan købe og sælge dem hele dagen, og de svinger i pris afhængigt af udbud og efterspørgsel. For aktier ville dette være de første to timer på det officielle aktiemarked, der er åbent, 9: Der er ikke behov for at eje tyve eller flere lagre. Softwarepriser, der er også en litany med dårlige automatiserede handelssystemer, der ikke gør andet end at miste de handlende penge. For at holde omkostningerne så lave som muligt anbefaler berømte investorer som John Bogle og Warren Buffett at købe og holde hele aktiemarkedet.

 • En ting, der ikke har ændret sig, er behovet for omhyggelig undersøgelse og analyse af aktieudbuddet og virksomheden bag det.
 • Fortjeneste føres af momentum, og hvis du er på højre side af momentum, kan du tjene en masse penge.
 • Forhandlere kan kun bruge begrænsningsordrer til at købe, sælge eller korte.
 • Når du opretter en handelsplan og strategier, skal du analysere dem baseret på worst case-scenarier.
 • BofAS er en registreret mægler-forhandler, medlem af SIPC-popup, og det helejede datterselskab af Bank of America Corporation.
 • Er alt fornuftigt for dig?
 • Hvis du kender markedet og kender dig selv, tjener du konsekvent.

Aktiemarkedsopkald

Disse virksomheder har en lang historie med at betale udbytte og har en positiv gennemsnitlig vækst i udbytte og udbytte på mindst 2 procent. Stop- og stop-limit-ordrer og ordrer med særlige betingelser som fyld-eller-dræb, øjeblikkelig-eller-annullering eller alt-eller-ingen kan ikke placeres. Jeg begyndte at leve godt og sikkert... På OEX-optionshandel og senere handel med emini-dage. Hvis der er en aktie, du gerne vil købe, e-mail support @ stockpile. Gør medium til din, det er kendt i branchen som "aktiemusik", men er også kendt som biblioteksmusik, produktionsmusik og royaltyfri musik. Dette er den pris, som du sælger og afslutter din position. Det lyder måske ikke som en stor fordel, men mine studerende fortæller mig ofte, hvor meget de værdsætter sikkerheden og sindsro, som pennystocking bringer.

For det tredje, opret din overvågningsliste. Når du først har et specifikt sæt indgangsregler, skal du scanne gennem flere diagrammer for at se, om disse betingelser genereres hver dag (forudsat at du vil daghandel hver dag) og oftere end ikke producere en prisbevægelse i den forventede retning. De kan hjælpe med mønstergenkendelse og give dig mulighed for at nå frem til systematiske handelsbeslutninger. Hvis du befinder dig følelsesladet med handel, er det sandsynligvis et bedre valg at investere i det samlede marked med en simpel indeksfond (se ovenfor, "Handelsstrategier"). Som standard vises en oversigtsskærmbillede altid, når der klikkes på denne knap for at opsummere ordren og bekræfte, at vi har nok midler på vores konto. Vær ikke bange for at starte små, selv 1, 10 eller 20 aktier vil tjene sit formål.

Registrering af investeringsrådgivere indebærer ikke et vist niveau af dygtighed eller træning.
'Svin bliver slagtet' - Når du er i en vindende position, er det ikke let at vide, hvornår du skal komme ud, inden du bliver pisket eller blæst ud af din position.

En Komplet Vifte Af Investeringer

Lad os tage Apple (AAPL) for eksempel, der er noteret på NASDAQ-børsen. Tre ud af fire bestande, uanset hvor "gode", vil til sidst følge udviklingen i det samlede marked. I stedet for at købe eller sælge en aktie, indgår du en kontrakt med muligheden for at købe eller sælge et bestemt antal aktier på en bestemt dato. Bekræft dine domme, før du går ind. Investeringer er overalt. Efter-timers handel sker, når markederne lukker.

Det samme gælder for diagrammønstre.

Handelsplatform

Invester i en god uddannelse i aktiehandel. De har imidlertid vist sig at være gode til langsigtede investeringsplaner. Her er hvor den rationelle stemme fra roligere tider - din investeringsdagbog - kan tjene som en guide til at udskille den under de uundgåelige op- og nedture, der følger med investering i aktier. Nogle online mæglervirksomheder lader investorer oprette en automatiseret investeringsplan. Du lærer, at fejl i sidste ende bliver til succes, fordi du er villig til at lære.

Jyothy Labs (kr158,9): Køb

Selv hvis du tænder for CNBC i 15 minutter om dagen, udvides din vidensbase. Nogle investeringer er legitime, mens andre viser sig at være svindel. Hvornår man skal sælge Ikke alle aktier stiger. Scan forretningsnyheder og besøg pålidelige finansielle websteder. Tradeoutloud handelsrum, inderst inde tror jeg, at selvom jeg brugte hundreder af timer på at lære at svinge handel, var min succes delvis på grund af to ting ud over mig:. Handel med en rigtig professionel erhvervsdrivende. Afkast på investering Hvis du havde kr1.000 i aktier og du kunne tjene 10% hver 3. dag, ville du have kr2.593 på kun 1 måned.

En "vindende kant" består af de gunstige faktorer, der adskiller vinderne fra taberne. Processen kræver en erhvervsdrivende til at spore markederne og se mulighederne, som kan opstå når som helst i løbet af handelstiden. Trader AI integrerer kritiske oplysninger for at hjælpe dig med at evaluere investeringsbetingelserne. Dette er en af ​​de vigtigste lektioner, du kan lære.

På trods af navnet betragtes en aktie som en ørebeholdning, hvis den er værdiansat til kr5 eller derunder pr. Alligevel er dagshandel ikke så kompliceret, når du lærer en enkel, regler-baseret strategi til at foregribe markedsbevægelser, såsom den, der undervises på Online Trading Academy. Virksomheder samler penge gennem aktiemarkedet for at udvide, ansætte flere ansatte, skabe nye prototyper og finansiere andre udgifter. Markedstendenser - Dette er den generelle retning, en sikkerhed går mod en given tidsramme. I henhold til disse betingelser vil alle penge, du har med Revolut, enten være: Visse komplekse optionstrategier bærer yderligere risiko.

PepsiCo: Den usandsynlige væksthistorie fortsætter med at rulle

Før det var jeg på egen hånd i 6 år, jeg lavede nogle gode handler, men endte altid med at give det tilbage, og derefter nogle. Hold handel med aktier enkel. Når du starter dagshandel, har du en række svære beslutninger at tage. Øjeblikket er det finansielle køretøj. Ved hjælp af dagens slutkurs på kr201. Og ofte vil en af ​​dem præsentere tiltalende muligheder på en dag, hvor aktiemarkedet ikke går hen overalt. Tilmeld, jeg er sikker på, at der kan være et antal ting i dit hjem, der ligger ubrugt i flere måneder, og hvis du gør en lille indsats, kan du tjene nogle gode penge. Det er normalt en sund periode, hvor man kan bedømme en bestands momentum.

Problem - Hvordan forbereder man en ordre? I det registrerer du enhver handel, du foretager, såvel som dine observationer og resultater. Automatiseret handel - Automatiserede handelssystemer er programmer, der automatisk går ind og afslutter handler baseret på et forprogrammeret sæt regler og kriterier. Barrierer for indrejse er nu næsten nul, så uanset om du er en tyr eller en bjørn, er det nu tiden. Du kan muligvis også få nogle eller alle disse typer tjenester fra andre firmaer, og hvis de er tilgængelige, kan de afgifter, der er forbundet med dem, være lavere eller højere end de gebyrer, vi opkræver. ”Det er visdom fra Warren Buffett, formand for Berkshire Hathaway og en ofte citeret investeringsmand og rollemodel for investorer, der søger langsigtet, markedsslående, velhavende bygningsafkast. Indekser er ikke blevet screenet eller valgt i henhold til regnskabets investeringstil.

 • Hvis du har en handelskonto på kr40.000 og er villig til at risikere 0.
 • Måske er det fordi du er meget konservativ, eller måske er det fordi du vil frigøre mere af din kapital til andre skuespil.
 • Spørg dig selv - ”Hvilke faktorer giver mig en fordel?
 • Alle succesrige investorer i fortiden og nutiden har haft mentorer i deres tidlige dage.
 • Nogle mæglere tilbyder virtuel handel, hvilket er fordelagtigt, fordi du kan øve dig på at handle med falske penge (se #9 nedenfor).
 • Gældsmarkeder kan gøre et bedre job med at forudsige problemer end aktiemarkeder.
 • Vi kom med en løsning, hvor vi introducerede brugergrænseflade.

Ventura Securities Ltd

Visse markedsanalytikere rådgiver: Du er muligvis også i stand til at få de samme eller lignende tjenester eller investeringstyper gennem andre programmer og tjenester, både investeringsrådgivning og mægler, der tilbydes af Merrill; disse kan være tilgængelige til lavere eller højere gebyrer end opkrævet af programmet. Aktiemarkedet er uslebne, og hvis du ikke nærmer det med dispositionen fra en irriteret general, vil du tabe.

Risiker Aldrig For Meget Kapital I En Handel.

Alle valutatransaktioner foretages gennem Revoluts multi-valutapung ved hjælp af deres valutakurser. 500px, der er en række freelance jobtavler, der giver dig mulighed for at søge efter freelance fotografering optrædener. Du har måske hørt udtrykkene tyre- og bjørnemarked. De ville lægge deres penge i fonde, eller kun i de virksomheder, der vokser støt.

Når de grundlæggende indgange er foretaget, vises "Place Trade" -knappen for at afslutte ordren. Jeg kan ikke understrege nok, at du er nødt til at være opmærksom på rene diagrammer. Nogle gange føjer du dig til en handel, når din bestand konsolideres. Online aktiehandel giver unikke udfordringer. Hvis jeg har holdninger, der går imod mig, kommer jeg lige ud; hvis de går efter mig, holder jeg dem. Tre andre almindelige strategier, som du måske hører forhandlere refererer til inkluderer momentumhandel (køb af aktier i meget hurtigtvoksende virksomheder og salg af dem for et overskud, før de uundgåeligt når top i pris), swing-handel (ved hjælp af teknisk analyse til at identificere et handelsinterval og derefter købe og at sælge aktier som aktier handles inden for dette interval) og ørebeholdning (købe aktier i meget små virksomheder, hvis aktier handler for mindre end kr1 pr. aktie).

NYSE har en markedsværdi på næsten kr31 billioner og NASDAQ'erne er næsten kr11 billioner. Sundhed, eller for de heldige få, der har blogs, der virkelig starter, kan det blive din største løncheck. Forex trading er ikke en fidus, alle fædre vil passe på deres familier - det gør vi alle sammen. Fakta viser, at de fleste af deres handelseksperter ender med at tabe penge. A1 Stock Picks mener, at vores medlemmer skal være veludstyrede med det Et andet vigtigt aktiemarkedstip: Har du spekuleret på, hvad handel efter timer er, og hvordan det fungerer, og hvilke risici er der forbundet? Jo bedre start du giver dig selv, jo større er chancerne for tidlig succes.

Centrum nedgraderer InterGlobe Aviation for at reducere, målpris Rs 1.836

Barrons evaluerede firmaer i - handelsplatformen, brugervenlighed, mobil, forskning, uddannelse, nyheder, information, internationale tilbud og pensionering/delte relaterede tjenester - for at bedømme virksomhederne. Brug mine stramme "tidstop" for at få dig ud af handler, der ikke går din vej straks. Senere i denne vejledning definerer jeg nogle kritiske penny-lagerbetingelser mere detaljeret. Hvis forventningen til din handel ikke fungerer rettidigt, har du læst markedet forkert, og det er bedst at forlade positionen. Men succesrig handel tager tid. Hvad er aktiemarkedet? Ignorer personlige meninger om markedet.

Tillids- og fortrolighedstjenester leveres af Bank of America N. Brugt under licens. Disse mennesker har adgang til den bedste teknologi og forbindelser i branchen, så selvom de mislykkes, er de klar til at lykkes til sidst. Det tilbyder tre kontotyper, som alle leveres med et forudbetalt Mastercard, der giver dig mulighed for at tilbringe i udlandet i mere end 150 valutaer og udveksle penge i 29 valutaer i appen. Vores ekspertpanel har undersøgt markedsforholdene i meget lang tid og er meget nøjagtige til at give dig de ultimative Tips om markedsandele. Diversificer til styring af risikoen Ordet "Sæt aldrig alle dine æg i en kurv" er intetsteds mere sandt end i investeringsverdenens verden.

Dette påvirker dog ikke vores evalueringer. Dagsforhandlere vil dog undertiden overdrage (direkte rute) deres ordrer til et specifikt markedscenter for at modtage markedsrabatter. At mislykkes er at skuffe dine forældre, søskende, lærere, venner og alle andre, du interesserer dig for. Identificerer flag, kanaler og andre vejledende mønstre, genetiske og neurale applikationer - Fortjeneste fra neurale netværk og genetiske algoritmer for bedre at forudsige fremtidige prisbevægelser. Priskrig udføres. Selv den dag, handel guruer på college indsatte timer. Skriv ned, hvad der gør ethvert lager i din portefølje værd at være forpligtet, og selvom dit hoved er klart, de omstændigheder, der kan retfærdiggøre en sammenbrud.

Vigtige aktievilkår, som du skal vide, inden du begynder at handle Penny-aktier

For øjeblikket vil jeg give dig en kort oversigt, så du bliver mere uddannet om de detaljer, jeg nævner. William O’Neil er grundlæggeren af ​​CANSLIM investering, Investors Business Daily, og har skrevet mange bøger om investering, med hans mest berømte væsen, How to Make Money in Stocks: Vær villig til at give slip på selskabets aktieplukter, der er traditionelle kunstnere, men har været i retning af forældelse i nogen tid. Føj lager på din overvågningsliste, og fjern den derefter. Forex er det største handelsmarked i verden og også det mest anvendte af nye erhvervsdrivende. Mine fejl er adskillige, men jeg har stadig succes. Mens futures handler næsten 24 timer i døgnet, oplever de de bedste muligheder for dagshandel fra 8:

Vær ikke bange for at trykke på “ordre” -knappen og udføre dine handler. Autotrade fås uden ekstra omkostninger. Der er flere kortsigtede muligheder i et trendvalutapar og et uovertruffen likviditetsniveau for at sikre, at åbning og lukning af handler er hurtig og glat. De præsenterer et godt udgangspunkt for indgangsniveau eller håbefulde erhvervsdrivende med fuldtidsjob. Reguleret i Storbritannien, USA, Canada og Australien tilbyder de et stort udvalg af markeder, ikke kun forex, og tilbyder meget stramme spreads og en avanceret platform. Ligesom at cykle, vil prøve og fejl sammen med evnen til at fortsætte med at presse frem til sidst føre til succes. Jeg vil have dig til at kende det grundlæggende ved pennystocking, så du begynder at forfølge dine egne drømme. Du vil aldrig bryde disse regler, fordi de definerer din handelsstrategi.